Spring naar inhoud

Je hoopt dat ze dat zullen doen. Zelfs als je op zoek bent naar een steeds onzekerder toekomst in de enige professionele club van Cumbria, adidassuperstardames zou het een plicht zijn om het beste uit het verleden te eren en te omhelzen. http://www.adidassuperstardames.nl Niet veel, zou je kunnen zeggen, verbindt het torenhoge team van Alan Ashman uit de jaren zeventig met de groep die vandaag op zoek is naar hun eerste thuisoverwinning sinds maart. In termen van prestatie zou je gelijk hebben.Maar er is geen kwaad om te proberen. In Brunton Park lopen de meeste fans voorbij een bronstige gelijkenis van de grootste speler van United, Hugh McIlmoyle, die voor de derde keer door Carlisle werd ondertekend bij die wonderbaarlijke promotie en zei, volgens het boek van Daley: 'Ze zeiden dat ze konden 't geeft me een abonnement op de kosten. Ik heb ze gezegd dat ik hen een handtekening op de kosten zou hebben gegeven.Andere loyale en dierbare figuren hebben bars die naar hen zijn genoemd. Memento's en foto's bevinden zich in de receptie van de club, de bestuurskamer en de Legends Bar. Adidas superstar sale Dit is zoals het zou moeten zijn, hoewel we daar niet hoeven te stoppen, met die grote mannen die in het verleden zijn achtergebleven. Velen van hen zijn er nog steeds. Samen met supporters zijn ze de ziel van de club. Dit zou een voortdurend verhaal moeten zijn, geen scheiding.

adidas adipower
adidas adipower
adidas runners
adidas runners

Toen Sir Alex Ferguson in 2008 zijn Manchester United-spelers wilde informeren over de betekenis van de club, in het kader van de luchtcrax van München, nodigde hij Sir Bobby Charlton uit om een ​​persoonlijk adres te maken.Er zijn geen vergelijkbare tragische omstandigheden hier, maar dat hoeft ook niet. Wie is er beter in staat om het belang van Carlisle United hier in deze moeilijke tijd dan McIlmoyle, dan Les O 'Neill, dan John Gorman,http://www.adidassuperstardames.nl te verklaren dan Bill Green, Ray Train, Bobby Parker, Peter Carr, Bobby Owen, Dennis Martin, Frank Clarke , Joe Laidlaw, de families van wijlen Allan Ross, Chris Balderstone en de onvergelijkbare Ashman?Je kunt je voorstellen dat toen Charlton tegen Fergusons kamer vol twintigers sprak, ze meteen wisten dat ze in de aanwezigheid van het levende hart van hun club waren. Adidas superstar wit Is er een reden voor mensen als McIlmoyle, O 'Neill en Gorman dichter bij Carlisle te worden getrokken? adidassuperstardames zelfs dan zijn ze nu?Is er een argument voor die mannen om eenvoudiger te zijn dan vriendelijke gezichten, goede ambassadeurs of, in het geval van Gorman, af en toe, gewaardeerde bezoekers?

Gorman, die vorig seizoen stopte met fulltime coaching, woonde in april het einde van het seizoenendiner bij United bij om voorzitter Andrew Jenkins een portret te presenteren. Ze hadden hem niet moeten laten gaan.Een van de eerste, geweldige aanvallen links achteraan met Carlisle, Gorman ging verschillende teams coachen om aantrekkelijk, innovatief passvoetbal te spelen, met behulp van vele coachingoefeningen, gepionierd door de United trainer Dick Young, wiens zoon de commerciële directeur van de club blijft.Sommige van deze wijsheid zou zeker beschikbaar zijn voor de Blues als ze het willen.adidassuperstardames Hebben ze ook niets te leren van McIlmoyle over de kunst om een ​​meesterlijk centrum voorwaarts te zijn? Van O 'Neill op vasthoudendheid op het middenveld? Van Groen op defensief leiderschap? Van alles, over wat Carlisle United in de allerbeste tijden voor zijn stad betekende?Veel fans, sommige met zilver haar, zullen hun daden met veel plezier onthouden. Jongere fans en het huidige team, minder. http://www.adidassuperstardames.nl Toch zouden de gebeurtenissen van 1973/74 in het Verenigd curriculum moeten liggen. https://en.wikipedia.org/wiki/Adidas De enige speler die ik ooit gehoord heb, refereer direct naar een illustere voorganger in acht jaar van overdekking van de Blues, is de doelman Keiren Westwood, toen hij sprak over het emuleren van Ross en Dave McKellar. Adidas superstar holographic Dit wil niet zeggen dat anderen onwetend zijn over het verleden, maar het doet weinig om het gevoel uit te dagen dat Carlisle soms hun grootste prestaties onder een korenmaat verbergt.